Brother MFC-L2720 / DW

L2720 / DW Brother
Brother MFC-L2720 / DW
171 587 DKK
4.85 5 47

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC L2720 / DW. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Se tips og tricks til denne printer

Tips og tricks til Brother MFC-L2720 / DW

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

 1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
 2. Hold Menu-knappen nede indtil "Reset menuen" vises

 3.  

  Vælg "TNR-S" (=TN2310) eller  "TNR-HC" (= TN2320)
 4. Meddelelsen "Reset" vises 

 5.  

  Bekræft reset med "JA"
 6. Luk frontklappen ind til toneren
 7. Lad printeren varme op