Brother MFC-J 1300 DW

J 1300 DW Brother
Brother MFC-J 1300 DW
266 296 DKK

BilligToner.dk sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC J 1300 DW. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere