Brother MFC-8885 / DN

8885 / DN Brother
Brother MFC-8885 / DN
160 1169 DKK

Vi forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8885 / DN. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere