Brother MFC-J285 / DW

J285 / DW Brother
Brother MFC-J285 / DW
107 362 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vi sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC J285 / DW. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere