HP LaserJet

HP

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

HP Laserjet-tonere til markedets billigste priser

Med introduktionen af Laserjet-serien på markedet ramte HP for alvor plet. Serien er i dag en af deres mest populære serier, og den praktiske og driftsikre HP-printer findes i dag i mange danske hjem. Laserprint-teknologien sikrer hurtige prints i en høj kvalitet, og HP Laserjet er derfor også populær på arbejdspladsen.

Det hele begyndte i Californien i 1939, hvor William Hewlett og David Packard etablerede virksomheden i en lille garage. Under et århundrede senere var HP verdens førende pc-producent, og efter at virksomheden i 1984 gjorde sit indtog på printermarkedet, har de været med til at sætte standarden for innovationen af moderne printteknologi.

Den populære ePrint-teknologi, hvor det er muligt at printe trådløst fra både computere og mobile enheder, fungerer også sammen med nyere Laserjet-printere, og på den måde kan man isolere printeren i sit eget rum og reducere mængden af forurening fra tonerpatronerne. 

Det har en høj prioritet hos HP at sikre en bæredygtig produktion. Af samme grund har virksomheden modtaget flere priser gennem tiden, fx Canada’s Greenest Employer Award, Environmental Protection Agency ENERGY STAR Award og World Environment Center Gold Medal Award.

BilligToner forhandler såvel originale som kompatible patroner til din Laserjet fra HP. Mens de originale patroner er produceret af HP selv, er de kompatible patroner produceret af tredjepart og er derfor ofte væsentligt billigere. Men du kan roligt vælge de kompatible patroner til din HP Laserjet – printkvaliteten er lige så god som hos de originale.

Med vores 100 % tilfredshedsgaranti er du desuden sikret fuld tilfredshed eller pengene tilbage, når du køber kompatible tonere til din HP Laserjet. Er der problemer, kontakter du blot vores kundeservice, og vi hjælper dig videre eller refunderer alle dine penge uden yderligere diskussion. Kundeservice har åbent mandag til fredag fra kl. 9 til 16.