• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
LaserJet Hp
Hp

Hp LaserJet

HP Laserjet-tonere til markedets billigste priser

Med introduktionen af Laserjet-serien på markedet ramte HP for alvor plet. Serien er i dag en af deres mest populære serier, og den praktiske og driftsikre HP-printer findes i dag i mange danske hjem. Laserprint-teknologien sikrer hurtige prints i en høj kvalitet, og HP Laserjet er derfor også populær på arbejdspladsen.

Det hele begyndte i Californien i 1939, hvor William Hewlett og David Packard etablerede virksomheden i en lille garage. Under et århundrede senere var HP verdens førende pc-producent, og efter at virksomheden i 1984 gjorde sit indtog på printermarkedet, har de været med til at sætte standarden for innovationen af moderne printteknologi.

Den populære ePrint-teknologi, hvor det er muligt at printe trådløst fra både computere og mobile enheder, fungerer også sammen med nyere Laserjet-printere, og på den måde kan man isolere printeren i sit eget rum og reducere mængden af forurening fra tonerpatronerne. 

Det har en høj prioritet hos HP at sikre en bæredygtig produktion. Af samme grund har virksomheden modtaget flere priser gennem tiden, fx Canada’s Greenest Employer Award, Environmental Protection Agency ENERGY STAR Award og World Environment Center Gold Medal Award.

BilligToner forhandler såvel originale som kompatible patroner til din Laserjet fra HP. Mens de originale patroner er produceret af HP selv, er de kompatible patroner produceret af tredjepart og er derfor ofte væsentligt billigere. Men du kan roligt vælge de kompatible patroner til din HP Laserjet – printkvaliteten er lige så god som hos de originale.

Med vores 100 % tilfredshedsgaranti er du desuden sikret fuld tilfredshed eller pengene tilbage, når du køber kompatible tonere til din HP Laserjet. Er der problemer, kontakter du blot vores kundeservice, og vi hjælper dig videre eller refunderer alle dine penge uden yderligere diskussion. Kundeservice har åbent mandag til fredag fra kl. 8 til 17.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.