HP LaserJet 1012

1012 HP
HP LaserJet 1012
191 822 DKK
4.925 5 17

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet 1012. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet 1012

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

90% positive anmeldelser

Se de nyeste her