HP

HP

Hvad enten du ejer en HP LaserJet eller en anden af HP’s populære printere, så kan du finde et stort udvalg af printerpatroner i BilligToners webshop, både til sort/hvide og farveparintere. Og der er prisgaranti på alle kompatible produkter, så du kan være sikker på, at du ikke kan få printerpatronerne billigere et andet sted.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

HP printerpatroner til spotpris 

HP’s LaserJet-printere er nogle af de mest energieffektive printere i verden, så du tager derfor god hensyn til miljøet, når du udskriver på en LaserJet-printer. Hos BilligToner har miljørigtige tiltag også en høj prioritet, og det er derfor, at vi er certificeret som CO2-neutral webshop og bruger miljøvenlig pakning, når vi sender printerpatroner til vores kunder. Så køb blot dine HP printerpatroner med god samvittighed hos BilligToner.

Produktionen af de væsentligt billigere kompatible printerpatroner foregår hos tredjepart, hvorimod de originale printerpatroner i sagens natur er produceret af HP selv. Du kan derfor roligt købe kompatible printerpatroner, både HP blækpatroner og HP toner, til din HP printer hos BilligToner.dk. Du sparer kroner og ører, og samtidig får du udskrifter i samme gode kvalitet, som når du udskriver med de originale printerpatroner.

Det hele startede i en lille garage i Californien, hvor William Redington Hewlett og David Packard etablerede HP i 1930’erne. Cirka trekvart århundrede skal der gå, før HP indtager positionen som den førende pc-producent i verden. Og udviklingen af HP’s printere været støt stigende siden 1984, hvor den første kom på markedet.

ePrint-teknologien fra HP gør det nu muligt at printe trådløst fra sin telefon, tablet eller computer. På den måde kan du placere din printer i et andet rum end dér, hvor du arbejder, og du slipper for besværet med ledninger.

Gennem årene har HP blandt andet vundet World Environment Center Gold Medal Award, Canada’s Greenest Employer Award, og Environmental Protection Agency ENERGY STAR Award. Der er således tydeligt fokus på bæredygtig produktion hos HP, som i den grad har en CSR-strategi, der til fulde lever op til moderne standarder.

Når du køber HP printerpatroner hos BilligToner, ka du føle dig tryg som forbruger, idet vores webshop er godkendt af e-handelsfonden. Derudover har vi fået e-mærket. Det giver dig en god køberbeskyttelse, når du køber HP printerpatroner hos BilligToner, herunder en økonomisk sikring på helt op til 10.000 kr. pr. handel. Hos BilligToner lever vi af tilfredse kunder, og derfor sidder vores kundeservice klar til yde hjælp, hvis du skulle opleve problemer med din HP printerpatron eller med leveringen.