HP LaserJet 1000 / W

1000 / W HP
HP LaserJet 1000 / W
197 809 DKK
5 5 1

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet 1000 / W. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet 1000 / W

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

90% positive anmeldelser

Se de nyeste her