HP LaserJet 1018

1018 HP
HP LaserJet 1018
191 747 DKK
4.925 5 17

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet 1018. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet 1018

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

96% positive anmeldelser

Se de nyeste her