HP LaserJet 3052

3052 HP
HP LaserJet 3052
191 822 DKK
4.925 5 17

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet 3052. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet 3052

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

90% positive anmeldelser

Se de nyeste her