HP LaserJet 1005 W

1005 W HP
HP LaserJet 1005 W
197 702 DKK

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de næsten altid giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet 1005 W. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet 1005 W

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her