Samsung ML

Samsung

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Samsung-patroner til lave priser

Samsungs ML-serie består af monokrome laserprintere – altså printere, der printer i sort-hvid. I lighed med Samsungs andre printere består ML-serien af driftsikre printere, som gør hverdagen og arbejdsdagen lettere, og som opfylder behovene for de, der har brug for at printe i sort-hvid, fx tekster eller simple diagrammer.

Samsung kommer fra Sydkorea, hvor virksomheden siden slutningen af tresserne har vokset sig til en af verdens førende elektronikproducenter. I dag er virksomheden vel nok mest kendt for sine mobiltelefoner og tv-apparater, og produktionen af sidstnævnte placerede i 2015 Samsung som nummer 1 på det globale tv-marked for tiende år i træk. 

Som printerproducent er Samsung også kendt som værende en vigtig global spiller på markedet, og med ML-serien har de leveret solide printerløsninger til såvel private som virksomheder i en lang årrække. 

Hos Samsung hedder det, at virksomheden vil dedikere sine ”menneskelige ressourcer og teknologi til at skabe enestående produkter og tjenester, og dermed bidrage til et bedre, globalt samfund.” Den teknologiske udvikling og bæredygtig produktion går med andre ord hånd i hånd. 

På de forskellige produktsider på BilligToner.dk vil du bemærke, at du ofte kan vælge mellem originale og kompatible tonere til din ML-printer fra Samsung. Vi anbefaler, at du vælger det kompatible alternativ, da det er billigere og stadig leverer udskrifter i samme kvalitet som de originale tonere. Eneste forskel er, at de kompatible tonere er produceret af tredjepart. 

Vi har solgt tonere til Samsungs printere i en del år efterhånden, og vores kendskab til deres serier, herunder ML, er af samme grund stor. Tøv derfor ikke med at ringe til vores kundeservice, hvis du oplever problemer med at isætte toneren i din printer. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Og finder du et af vores kompatible produkter billigere et andet sted, så tilbyder vi at refundere prisforskellen + yderligere 5 procent af differencen i rabat.