• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
ML Samsung
Samsung

Samsung ML

Samsung-patroner til lave priser

Samsungs ML-serie består af monokrome laserprintere – altså printere, der printer i sort-hvid. I lighed med Samsungs andre printere består ML-serien af driftsikre printere, som gør hverdagen og arbejdsdagen lettere, og som opfylder behovene for de, der har brug for at printe i sort-hvid, fx tekster eller simple diagrammer.

Samsung kommer fra Sydkorea, hvor virksomheden siden slutningen af tresserne har vokset sig til en af verdens førende elektronikproducenter. I dag er virksomheden vel nok mest kendt for sine mobiltelefoner og tv-apparater, og produktionen af sidstnævnte placerede i 2015 Samsung som nummer 1 på det globale tv-marked for tiende år i træk. 

Som printerproducent er Samsung også kendt som værende en vigtig global spiller på markedet, og med ML-serien har de leveret solide printerløsninger til såvel private som virksomheder i en lang årrække. 

Hos Samsung hedder det, at virksomheden vil dedikere sine ”menneskelige ressourcer og teknologi til at skabe enestående produkter og tjenester, og dermed bidrage til et bedre, globalt samfund.” Den teknologiske udvikling og bæredygtig produktion går med andre ord hånd i hånd. 

På de forskellige produktsider på BilligToner.dk vil du bemærke, at du ofte kan vælge mellem originale og kompatible tonere til din ML-printer fra Samsung. Vi anbefaler, at du vælger det kompatible alternativ, da det er billigere og stadig leverer udskrifter i samme kvalitet som de originale tonere. Eneste forskel er, at de kompatible tonere er produceret af tredjepart. 

Vi har solgt tonere til Samsungs printere i en del år efterhånden, og vores kendskab til deres serier, herunder ML, er af samme grund stor. Tøv derfor ikke med at ringe til vores kundeservice, hvis du oplever problemer med at isætte toneren i din printer. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Og finder du et af vores kompatible produkter billigere et andet sted, så tilbyder vi at refundere prisforskellen + yderligere 5 procent af differencen i rabat.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.