Samsung ML 1755

1755 Samsung
Samsung ML 1755
211 211 DKK

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard ML 1755. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Samsung ML 1755

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her