Samsung ML 1710 / D / P / PD

1710 / D / P / PD Samsung
Samsung ML 1710 / D / P / PD
211 211 DKK

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard ML 1710 / D / P / PD. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Samsung ML 1710 / D / P / PD

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

95% positive anmeldelser

Se de nyeste her