Samsung ML 1750 / G

1750 / G Samsung
Samsung ML 1750 / G
211 211 DKK

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard ML 1750 / G. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Samsung ML 1750 / G

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her