HP DeskJet F 4290

F 4290 HP
HP DeskJet F 4290
0 0 DKK

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet F 4290. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet F 4290

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer