• Nem bestilling
  • Hurtig levering
  • Vi er e-mærket
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.

Hp DeskJet

Find nemt din printer ved at skrive modelnavnet i feltet herunder:

Vælg din Hp DeskJet printer model

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

HP Deskjet blækpatroner til spotpris

Deskjet er ikke bare en af HP’s mest populære serier, men en af de mest populære serier overhovedet inden for det store udbud af blækprintere. Danskerne har taget Deskjet-serien til sig, og det er der flere gode grunde til – både prisen, kvaliteten og den beskedne, praktiske størrelse.

HP’s historie går helt tilbage til 1939, hvor William R. Hewlett og David Packard skabte deres firma i en garage i Californien. Der skulle gå 70 år, før HP blev verdens førende pc-producent, men med lanceringen af printere i midten af 80’erne blev de hurtigt en af de førende spillere på printermarkedet. Og DeskJet-serien er som sagt en af HP’s mest populære serier.

Siden har HP introduceret deres ePrint-teknologi, der gør det muligt at printe trådløst fra både computere og mobile enheder. Denne teknologi fungerer også sammen med nyere Deskjet-printermodeller.

Bæredygtig produktion og en moderne CSR-strategi har en høj prioritet hos HP. Og virksomheden har da også modtaget en del priser gennem årene, fx Environmental Protection Agency ENERGY STAR Award, World Environment Center Gold Medal Award og Canada’s Greenest Employer Award. 

BilligToner sælger både originale patroner og kompatible patroner til din HP Deskjet. De originale er produceret af HP selv, mens de kompatible patroner er produceret af tredjepart og derfor kan sælges til en væsentlig lavere pris. Men vi tøver ikke med at anbefale de kompatible patroner til din HP Deskjet – udskrifterne er i samme gode kvalitet som prints fra de originale, blot billigere.

Vi giver dig fuld tilfredshed eller pengene tilbage på alle kompatible patroner til HP-printere. Så du kan spare penge på køb af tonere og blækpatroner uden at være urolig. Hvis du oplever det mindste problem, skal du bare tage kontakt til vores kundeservice (man-fre kl. 9-16), og vi vil hjælpe dig med at få det til at fungere eller refundere hele beløbet uden diskussion.