HP DeskJet F 4238

F 4238 HP
HP DeskJet F 4238
0 0 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet F 4238. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet F 4238

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer