HP DeskJet D 5663

D 5663 HP
HP DeskJet D 5663
0 0 DKK

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet D 5663. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet D 5663

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

95% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer