HP DeskJet 6848

6848 HP
HP DeskJet 6848
0 0 DKK

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 6848. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 6848

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer