HP DeskJet 5490

5490 HP
HP DeskJet 5490
0 0 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 5490. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 5490

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer