Brother HL-5040 / N

5040 / N Brother
Brother HL-5040 / N
181 331 DKK

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 5040 / N. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-5040 / N

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her