• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
HL Brother
Brother

Brother HL

Billige tonere til din Brother HL

Den populære HL-serie fra Brother omfatter både farve- og sort/hvid-printere. HL-printerne er laserprintere, som leverer kvalitetsudskrifter i et højt tempo, og hvad enten det er til hjemmekontoret eller arbejdspladsen, vil en HL-printer dække de fleste behov.

Printere fra Brother er nogle af de absolut mest populære printere på markedet. Virksomheden stammer fra Japan, men de populære printere har for længst vundet gjort sit indtog i Danmark, især på grund af de konkurrencedygtige priser. 

For over et århundrede siden blev Brother grundlagt i den japanske by Nagoya, og virksomheden gjorde sit indtog i Europa i 1958. Dengang producerede virksomheden alt fra motorcykler til symaskiner, men siden indtog den japanske elektronikgigant også printermarkedet. Brother lancerede således verdens første dot matrix-printer i 1971. 

I 1987 så den første laserprinter så dagens lys, og der gik under ti år, før den første multifunktionelle Brother laserprinter kom på markedet. En maskine, der indeholdt både printer, scanner, fax og telefon. Herefter fulgte den multifunktionelle inkjetprinter, og der er i dag intet, der tyder på, at markedet for printere er for nedadgående. Med de nye 3D-printere i udsigt ser det endda ud til, at en splinterny æra er skudt i gang for printerbranchen.

Brother grundlagde i 2011 sit nordiske hovedkontor, som i dag ligger i Ishøj i Danmark. Virksomheden har desuden nordiske filialer i Oslo, Helsinki og Göteborg. 

BilligToner forhandler både originale Brother tonere og kompatible tonere, som er væsentligt billigere, men stadig udskriver i samme høje kvalitet som de originale. Du kan ofte spare ned til en tredjedel af prisen, såfremt du køber kompatible i stedet for originale tonere.

Vi fører alle farver og har prisgaranti på alle vores kompatible tonere. Hvis du bestiller på hverdage inden kl. 17, sender vi samme dag, så du kan komme i gang med at printe så hurtigt som muligt.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.