Brother HL-5030

5030 Brother
Brother HL-5030
181 331 DKK
5 5 1

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 5030. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-5030

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

90% positive anmeldelser

Se de nyeste her