Brother HL-1670 / N / NLT

1670 / N / NLT Brother
Brother HL-1670 / N / NLT
181 331 DKK

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-1670 / N / NLT

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her