Brother DCP-8020

8020 Brother
Brother DCP-8020
181 331 DKK
5 5 1

BilligToner forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 8020. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de næsten altid giver samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-8020

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her