• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
DCP Brother
Brother

Brother DCP

Prisvenlige tonere til DCP-printere fra Brother

DCP er Brothers serie med multifunktionsprintere, hvor du ud over printer også har adgang til en scanner. Det gør DCP-serien velegnet til arbejdspladsen, hvad enten det er derhjemme eller på kontoret. Her er tale om en laserprinter, som leverer kvalitetsprint i et højt tempo, så selv den kræsne bruger kan være med.

Brother-eventyret begyndte i den japanske by Nagoya for over 100 år siden, og herefter er virksomheden blevet en global it-gigant, som siden 2011 også har haft et nordisk hovedkontor. Brother har i sin lange levetid produceret alt fra symaskiner til motorcykler, og fra og med 1971 har produktporteføljen også omfattet printere. 

Brother er den dag i dag et af de mest populære printermærker i det meste af verden, og den sikre succes skyldes blandt andet, at virksomheden har formået at sælge deres printere til forholdsvis lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Gennem årene er det blevet til mange forskellige printere – fra verdens første dot matrix-printer i 1971 over Brothers første laserprinter i 1987 til i dag, hvor multifunktionsprinteren, herunder DCP, har gjort sit indtog på markedet. Og én ting er sikkert: Udviklingen stopper ikke her. Næste stop er 3D-printeren, og udviklingen er allerede godt i gang. 

Vi forhandler markedets billigste tonere til DCP-printere fra Brother, både originale tonere fra Brother samt de væsentligt billigere kompatible tonere, som giver print i samme gode kvalitet som originale tonere, blot til en lavere pris. Som regel kan du spare op til en tredjedel af prisen, når du køber kompatible tonere frem for originale. 

Og naturligvis forhandler vi alle farver – både sort, cyan, gul og magenta – ligesom vi har prisgaranti på samtlige af vores kompatible tonere. Bestil på hverdage inden kl. 17, og vi sender samme dag. Så kan du komme i gang med at printe hurtigst muligt.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.