Xerox Phaser 3116

3116 Xerox
Xerox Phaser 3116
201 201 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Phaser 3116. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Xerox Phaser 3116

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her