Xerox

Xerox

Leder du efter printerpatroner til printere fra Xerox, så tag et kig i BilligToners webshop, hvor du finder et rigt udvalg af printerpatroner til printere fra den amerikanske elektronikgigant, for eksempel til printere i serierne Xerox Phaser og Xerox WorkCenter.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Budgetvenlige printerpatroner til Xerox

I 1906 grundlægges Xerox i den amerikanske by Rochester, og i dag er hovedkontoret flyttet til Stamford i Connecticut, mens Xerox har kontorer i 160 lande verden rundt. Virksomheden blev grundlagt under navnet Haloid, men da firmaet senere fik mulighed for at udnytte en ny reproduktionsmetode kaldet xerografi, hvor elektrisk ladning fordeler farvestoffet på printemnet, skiftede det navn til Xerox.

Xerox lancerer verdens første fotokopimaskine i 1959. Den hed Xerox 914, og siden har netop kopimaskiner været Xerox’ kerneprodukt, selv om virksomheden siden har udvidet produktporteføljen med scannere, printere og printerpatroner. Ofte er scanneren en del af printeren i de såkaldte multifunktionsprintere, som især er populære på arbejdspladser, fordi printeren således også kan bruges som fotokopimaskine.

Xerox har gjort en stor indsats for at fjerne giftige kemikalier fra deres produktion for dermed at sikre ren luft og rent vand for fremtidige generationer. CSR, herunder en bæredygtig produktion, er dermed en vigtig prioritet for den amerikanske virksomhed, der samtidig arbejder for at reducere deres udledning af CO2 og håndtere affaldsprodukter korrekt, så du kan købe dine printerpatroner med god samvittighed.

Når du køber kompatible printerpatroner til din Xerox printer, gør du samtidig noget for miljøet, idet produktionen af de kompatible printerpatroner ligeledes baserer sig på genanvendelse.
Hos BilligToner fører vi både originale og kompatible printerpatroner til printere fra Xerox, og sidstnævnte er ofte væsentlig billigere end de originale printerpatroner. Vi forhandler printerpatroner til følgende serier: Xerox CopyCentre, Xerox DC, Xerox DocuColor, Xerox Phaser, Xerox VersaLink, Xerox WC og Xerox WorkCentre.

Og printerpatronerne fås både i sort og i farver, det vil sige gul, cyan og magenta, så uanset om du blot skal printe en tekst i sort og hvid, eller om du har brug for flotte farver til for eksempel billeder og grafik, kan du finde printerpatronerne i vores webshop. Udvalget er stort og levetiden lang for de enkelte printerpatroner.

Du sparer ikke blot penge på printerpatronerne, men også på fragten, idet vi altid benytter os af billige leveringsmetoder. Og du bestemmer selv, om du vil have printerpatronerne leveret til en privat adresse eller en erhvervsadresse. Hvis du bestiller på hverdage inden klokken 17, afsender vi oven i købet dine printerpatroner samme dag.