Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Oki MC 160 N
187 187 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 8:00 og 16:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af tonerpatroner til Oki-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din Oki MC 160 N. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra Oki findes der såkaldte kompatible tonerpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale tonerpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale tonerpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Læs mere

Følgende tonere passer til Oki Printerpatroner MC 160 N

  • Oki Printerpatroner MC 160N