OKI

OKI

Er printerpatronen til din Oki-printer løbet tør? Så klik dig gennem BilligToners brede udvalg af printerpatroner til Oki’s mange printere – for eksempel fra Oki C-, MB-, og B-serierne. BilligToners printerpatroner findes både i sort og farve (magenta, cyan og gul).

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Oki printerpatroner til favorable priser

Måske kender du situationen: Netop som du er i færd med at udskrive et vigtigt dokument til studiet eller arbejdet, løber din printer tør for tonerpulver eller blæk. Som regel altid et stressende øjeblik. Men vi har det bedste middel til at stresse af igen: Bestil din nye printerpatron til din Oki printer hos BilligToner, og så sender vi samme dag, som du bestiller – hvis blot du bestiller på hverdage. Og fragten er altid billig.

Og vi tilbyder ikke kun hurtig service, vi har også landets laveste priser på alle vores kompatible printerpatroner. Af samme grund er der prisgaranti på samtlige kompatible printerpatroner. Så er du altid garanteret den laveste pris, når du handler hos os.

Det er over 130 år siden, at Oki blev grundlagt, og i dag har virksomheden mere end 18.000 medarbejdere fordelt på 120 lande. Heraf over 1000 i Europa, hvor Oki i 1984 etablerede sit første kontor i Vesttyskland. Som printerproducent har Oki over tres år på bagen, og i dag er det stadig en virksomhed med fuld fart på: Hver dag fremstilles og udvikles nye produkter, herunder også printere og printerpatroner af bedste kvalitet.

Oki var de allerførste til at introducere LED-udskrivningsteknologien, og de kan dermed roligt kaldes for pionerer på området. LED-teknologien har været med til at sikre en skarpere og langt hurtigere HD-udskrivning i farver.

Og med hensyn til Okis CSR-strategi er de også med helt fremme. For eksempel har Oki i omkring tyve år samarbejdet med Red Barnet om sikringen af børns rettigheder i mere end hundrede lande. Dette samarbejde skal blandt andet sørge for, at alle børn får en ordentlig uddannelse.

Oki har også fokus på kvaliteten af deres produkter og var således den første printerproducent til som standard at love 3 års garanti. Hos BilligToner har vi også fokus på at levere printerpatroner i bedste kvalitet til vores kunder, og af samme grund lover vi 100 % tilfredsgaranti på vores produkter: Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds, får du dine penge tilbage. Helt uden diskussion. Blot tag kontakt til vores kundeservice, hvis du oplever de mindste problemer – vi sidder klar på telefon og mail hele ugen fra mandag til fredag kl. 9-16.