Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Oki ES 5473 / MFP
383 1020 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Oki Printerpatroner ES 5473 / MFP

  • Oki Printerpatroner ES 5473

  • Oki Printerpatroner ES 5473 MFP