Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Oki ES 5442 / DN
383 1020 DKK

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 8 og 16, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller fra findes der såkaldte kompatible tonerpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale tonerpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Læs mere

Følgende tonere passer til Oki Printerpatroner ES 5442 / DN

  • Oki Printerpatroner ES 5442

  • Oki Printerpatroner ES 5442 DN