Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Oki ES 5432 / DN
383 1020 DKK

Til nogle modeller fra findes der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 8 og 16, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vi sælger en lang række tonerpatroner til -printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din ES 5432 / DN. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din -printer, også kompatible tonerpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Oki Printerpatroner ES 5432 / DN

  • Oki Printerpatroner ES 5432

  • Oki Printerpatroner ES 5432 DN