Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 4695 MF
274 338 DKK

Lige siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller af mærket Konica Minolta sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra Konica Minolta, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 4695 MF. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din Konica Minolta-printer, også kompatible tonerpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4695 MF

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4695MF