Konica Minolta

Konica Minolta

Find billige printerpatroner til printere fra Konica Minolta, der blandt andet producerer printere i Magicolor- og Pagepro-serierne. BilligToner forhandlere printerpatroner i bedste kvalitet, som er kompatible med netop disse printermodeller foruden flere andre printere fra Konica Minolta.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Prisvenlige printerpatroner til Konica Minolta

I vores webshop finer du både printerpatroner i farver – det vil sige cyan, magenta og gul – og sorte printerpatroner til laserprintere fra Konica Minolta. Flere af BilligToners printerpatroner er ”kompatible” printerpatroner, hvilket betyder, at det ikke er Konica Minolta, der har fremstillet dem, men i stedet en tredjepart. Udskriftskvaliteten er stadig i top, selv om printerpatronerne er væsentligt billigere.

Konica Minolta stammer fra Tokyo, hvor virksomheden etableres i 1873. Grundlæggeren hedder Rokusaburo Sugiura, som indleder sin karriere med at sælge fotografiske materialer i Tokya. Det er dog først i år 2000, at elektronikfirmaet kommer til at hedde Konica Minolta. Der sker, da de to virksomheder Minolta Co., Ltd. og Konica Corporation fusionerer lige på grænsen til det nye årtusinde.

Minolta – den ene halvdel af Konica Minolta – sender sin første laserprinter på markedet i 1990, og det er især den rige og mangeårige erfaring med udviklingen af fotokopimaskiner, der danner grundlag for fremstillingen af printere og printerpatroner. I BilligToners webshop finder du printerpatroner til Konica Minoltas mange serier, hvad enten du leder efter printerpatroner til Konica Minolta BizHub, Konica Minolta Pagepro, Konica Minolta AccurioPress, Konica Minolta SCANCOPY eller Konica Minolta Magicolor serien.

The Creation of New Value – der kan oversættes til Skabelsen af Ny Værdi – er Konica Minoltas filosofi, som i tilgift til den japanske elektronikvirksomheds 6 grundlæggende værdier – open and honest (dansk: åben og ærlig), customer-centric (kundecentreret), innovative (innovativ), passionate (passioneret), inclusive and collaborative (inkluderende og samarbejdsvillig), accountable (pålidelig) – udgør Konica Minoltas grundlag for at skabe en succesrig forretning, der kan klare sig på de globale markeder.

Printere og printerpatroner fra Konica Minolta kan i dag fås i 150 lande kloden rundt. Af den samlede handel fordeler virksomhedens nethandel sig med lidt over 30 pct. på det samlede europæiske marked. Og deres produkter føres naturligvis også hos BilligToner, hvor du finder printerpatroner fra Konica Minolta i både sort og farver. Vores tilfredshedsgaranti betyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage, og på samtlige kompatible produkter er der prisgaranti.

Fordi udskrivninger ofte haster, kan du regne med hurtig levering på alle BilligToners lagerførte printerpatroner. Der er også billig fragt på alle forsendelser, også selv om du kun bestiller én printerpatron. Du bestemmer selv om du ønsker erhvervslevering, privatlevering eller levering til en GLS Pakkeshop. Og aflægger du din ordre inden kl. 17 på hverdage, sender vi dine Konica Minolta printerpatroner samme dag.