Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 4690 MF
274 338 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 8:00 og 16:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle modeller fra Konica Minolta findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale tonerpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner forhandler en lang række produkter til printere fra Konica Minolta, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 4690 MF. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible tonerpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4690 MF

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4690MF