Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 4650 / DN / EN
274 338 DKK

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle printere af mærket Konica Minolta sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 8:00 og 16:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra Konica Minolta, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 4650 / DN / EN. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4650 / DN / EN

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4650

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4650 DN

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4650 EN