Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 4600
274 338 DKK

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle printere fra Konica Minolta sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal prints i samme gode standard som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4600

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 4600