Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 2500/ W
294 294 DKK

BilligToner.dk forhandler en lang række produkter til printere fra Konica Minolta, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 2500 / Series / W. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din Konica Minolta-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 8:00 og 16:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse modeller fra Konica Minolta sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode standard som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2500/ W

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2500

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2500 W