Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 2490 MF
294 294 DKK

BilligToner sælger en lang række produkter til Konica Minolta-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 2490 MF. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din Konica Minolta-printer, herunder kompatible tonerpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse printere af mærket Konica Minolta sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale tonerpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 8 og 16, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2490 MF

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2490MF