Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Konica Minolta Magicolor 2480 MF

Konica Minolta Magicolor 2480 MF
294 294 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Magicolor 2480 MF

  • Konica Minolta Magicolor 2480MF