Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 2450 / D / DX / PS
294 294 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 8 og 16, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse modeller af mærket Konica Minolta sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vi sælger en lang række produkter til printere fra Konica Minolta, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 2450 / D / DX / PS. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din Konica Minolta-printer, herunder kompatible tonerpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2450 / D / DX / PS

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2450

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2450 D

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2450 DX

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2450 PS