Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 2430 / Desklaser / DL
294 294 DKK

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse printere af mærket Konica Minolta sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi sælger en lang række produkter til Konica Minolta-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 2430 / Desklaser / DL. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din Konica Minolta-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2430 / Desklaser / DL

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2430

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2430 Desklaser

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2430 DL