Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 1690 mf
145 145 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner sælger et stort udvalg af tonerpatroner til printere fra Konica Minolta, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 1690 mf. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible tonerpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til nogle printere fra Konica Minolta findes der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale tonerpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 1690 mf

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 1690mf