Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 1650 / EN / D / DT
145 145 DKK

BilligToner tilbyder en lang række tonerpatroner til printere fra Konica Minolta, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 1650 / EN / D / DT. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din Konica Minolta-printer, også kompatible tonerpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle modeller fra Konica Minolta sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode standard som de originale. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 1650 / EN / D / DT

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 1650

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 1650 EN

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 1650 D

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 1650 DT