Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 1600 W
145 145 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller fra Konica Minolta findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale tonerpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal prints i samme gode standard som de originale. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra Konica Minolta, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 1600 W. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din Konica Minolta-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 1600 W

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 1600W