HP PSC 2570

2570 HP
HP PSC 2570
0 0 DKK

Vi forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PSC 2570. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PSC 2570

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer