HP PSC 2351

2351 HP
HP PSC 2351
0 0 DKK

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PSC 2351. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PSC 2351

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer