HP PSC 2320

2320 HP
HP PSC 2320
0 0 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PSC 2320

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer